Fysiske rammer i Afdeling Bøgen

Afdeling Bøgen ligger i et lille skovområde, tæt på Snekkersten Station, bus, skov, strand og Snekkersten skole.

Bøgen er en moderne daginstitution, som er lys og venlig med højt til loftet, store glaspartier og stort lysindfald. Huset består af en stor liggehal, fire grupperum i stueplan og to rum på første sal, som kan benyttes til børneaktiviteter, it arbejdsplads for medarbejderne og mødelokaler til diverse behov. Derudover har vi et "atelier" og et stort fællesrum, som er indgang for alle brugere af institutionen og udgang til legepladsen for alle børnehavebørn. Vi bruger også fællesrummet til samlinger for alle børn og til arrangementer og møder for alle forældre.

I vuggestueafdelingen har vi et mindre fællesrum, som benyttes til leg. I de perioder vi har en treårs gruppe holder den til her om formiddagen, hvor de bruger rummet som aktivitetsrum og til at spise deres madpakker i.
I forlængelse af vuggestueafdelingen har vi en stor altan, som kan bruges til mange aktiviteter for eksempel til at lege og cykle på for vuggestuens børn.

Børnehuset har et stort køkken, som er godkendt til produktion af mad.

Vi har en dejlig stor legeplads med mange niveauer og udfordringer for børnene. Legepladsen er delt op i to, så de mindste har mulighed for at færdes uden fare for at blive kørt ned af en cykel med fart på.